De vlinder is het symbool van de spirituele transformatie van de mens.

Eerst kruipt het als rups over Moeder Aarde, vervolgens wikkelt hij zich in een cocon waarna hij in volledige duisternis gaat. Deze duisternis is nodig en de rups kan zich binnen in de cocon bewegen om zich langzaam maar zeker te transformeren naar een vlinder. Dan is het zover, de rups is een vlinder geworden, maar hij breekt pas uit de cocon als het juiste moment is gekomen. Maar dan nog vliegt hij nog niet weg. Doodstil zit hij daar om eerst verbinding te maken met de elementen lucht, water, vuur en aarde. Plotseling komen zijn vleugels in beweging en fladdert hij vol vreugde de wereld in.

Samen maken we aan het einde van de lente en vanaf de zomer in de natuur een wandeling die ik de Vlinderwandeling noem. Tijdens deze Vlinderwandeling kom jij, net als de vlinder in beweging en begin je eigenlijk al met je transformatie, in je eigen tempo en dat wat op dat moment voor jou juist is. Dit kan relatieproblemen zijn, angsten, stress, een negatief zelfbeeld, zorgen, een moeilijke jeugd. Lijden wat jou tegen houd om van jezelf te houden en van het leven te genieten.

Tijdens mijn vlinderwandelingen laat ik mij inspireren en leiden door God, door de Bron van Al Wat Is en door mijn Engelen. Als ik zie of voel dat jij het nodig hebt, geef ik jou tijdens de wandeling Reiki. Tijdens deze Reiki  ervaar je hoe de energie door je heen stroomt en blokkades door de Reiki-energie langzaam beginnen op te lossen. Soms doen we een loopmeditatie, of we gaan ergens in die prachtige natuur zitten om de stilte in onszelf te vinden. Je merkt al snel hoe je lichaam zich ontspant en je geest kalmeert.

Heel bijzonder is het om te zien hoe jij jezelf transformeert om bij je ZIJN te komen, tevoorschijn te komen in wie je werkelijk bent. Om net als de vinder uit de duisternis in het licht te stappen.

        Transformeer naar wie je werkelijk bent
om jouw eigen unieke pad te volgen
op weg naar Huis

 

 

Pin It on Pinterest