Welkom op mijn website.

Ik nodig je van harte uit om mijn verhalen te lezen, kennis te maken met de viervoeters en hun baasje, mijn Reiki praktijk en nog veel meer rare, grappige en wetenswaardige onderwerpen. Wat ik leuk zou vinden is dat je deelneemt aan de acties die ik doe, de vragen die ik stel maar je vooral “thuis” te voelen in de onderwerpen van mijn site. Laat ik beginnen met mij voor te stellen.

Ainee, Ano Hanee

Ik ben in Bandoeng (Indonesië) geboren. Met de laatste vaart van de SS De Zuiderkruis van Jakarta naar Amsterdam, begon een heel nieuw deel in mijn leven. Op 23 februari 1961 zette ik, na een reis via de Molukken en Java, voet op Hollandse bodem. In de afgelopen jaren heb ik vele avonturen beleefd. Nu kan ik zeggen dat ik mijn plekje in dit leven op een voor mij fijne manier invulling heb gegeven.

Ik heb een training van de Shamballa Master Healers Course in Frankrijk gevolgd en heb mijn Reiki Master graad gehaald volgens de leer van Mikau Usui. Reiki en Shamballa energieën werken met dezelfde universele kracht. Ik maak gebruik van beide energieën en bereik daardoor dat oude patronen worden losgelaten, maar ook het loslaten van angsten, het verwerken en vergeven van zielen pijn, maar ook je te openen voor de liefde voor jezelf. Deze behandelingen intensiveren universele energie die door je heen stroomt waardoor je steeds meer je spirituele gaven ontwikkel, weet dat alle kennis in ieder van ons is opgeslagen.

Tijdens het geven van mijn behandelingen zijn mijn helder voelende en helderziende eigenschappen een onderdeel van de sessie. Ik mag samen met mijn grote vriend, aartsengel Michael boodschappen door geven van dierbaren die zijn overgegaan. Ook de Ayahuasca ceremonies hebben mijn verbondenheid met de schepping geïntensiveerd en ik weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met liefde vanuit de Bron.

Mijn naam: Marna Raven

In een van mijn vorige levens heette ik Ainee, Ano Hanee. Betekenis: Zij die met God gaat.
In een bijzondere ontmoeting heb ik deze naam ontvangen en zal het zeker in een verhaal met jullie delen.

 

Have fun op mijn website en wees lief voor jezelf.

Pin It on Pinterest