In “Ik en mijn Baasje” zie je verschillende honden met hun baasjes. Hun liefde voor dieren zie je terug in mijn filmpjes.

Ik heb er bewust voor gekozen om honden te filmen die goed terecht zijn gekomen en die mij bij het maken van de filmpjes een blij gevoel geven. Natuurlijk probeer ik jou bij het zien er van ook een blij gevoel te geven, maar belangrijker nog enthousiast te maken een donatie te doen of nog mooier, donateur te worden van WereldAsielen. Vanaf € 2,50 per maand kan je bijdragen aan voerdonaties, dierenartsnota’s, sterilisaties, castraties en nog meer.
Neem een kijkje op de website van WereldAsielen, dan zie en lees je wat al die vrijwilligers allemaal onbetaald doen en hoeveel geweldige initiatieven er door dierenliefhebbers worden genomen om het leed van dieren te verzachten. www.wereldasielen.nl .

Wil je actief bijdragen aan het werk van WereldAsielen?

Doe een eenmalige donatie of nog mooier, word donateur. Op hun website bij “wat kan ik doen” kan je heel gemakkelijk zelf bepalen wat jij wilt. Doe je een donatie of word je donateur n.a.v. mijn actie? Dan graag onder vermelding van “Ik en mijn Baasje.”

Heb je nog vragen, vul mijn contactformulier in of stuur mij een mail; marnaraven@hotmail.nl
Dit is een stap naar nog meer filmpjes van katten, paarden, ezels, apen, vogels en nog meer dieren. Geweldig toch!

Wees lief voor jezelf en vergeet de dieren niet!

Pin It on Pinterest